dimecres, 18 de gener del 2012

Educadors en el lleure es doten d'eines artístiques per a la resolució de conflictes

L'Escola Forca, l'escola de formació de la Fundació Escolta Josep Carol, va organitzar un curs de formació especialitzada de resolució de conflictes a través de l'art durant els dies 14 i 15 de gener a la Seu d'Escoltes Catalans. El curs estava especialment destinat a educadors en el lleure, com tots els cursos que realitza Forca. El preu del curs era de 90 euros, i de 45 pels membres d'Escoltes Catalans.

El curs va ser impartit per dos membres de l'ONGD Creart, una Organització No Governamental per al Desenvolupament laica, independent i sense ànim de lucre que treballa per a millorar la calitat de vida de l'educació de la infància i les seves condicions de vida.

L'objectiu d'aquest últim curs de formació era treballar la "provenció" de conflictes a través de l'art, és a dir, analitzar el concepte "conflicte" per tal de comprendre'n les possibles causes, i finalment dotar de tècniques artístiques i creatives per a resoldre possibles situacions conflictives que els educadors es poden trobar en els seus grups d'infants i joves. 

L'Escola Forca està vinculada a l'associació Escoltes Catalans, i duu a terme diversos cursos de formació per a caps i monitors/es de lleure. L'objectiu de l'Escola és dotar els educadors en el lleure de coneixements per entendre el món i de l'esperit crític i les eines necessàries per decidir canviar-lo a través de l'educació d'infants i joves. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada