diumenge, 9 d’octubre del 2011

Pirates del Cauribe, l’únic bar ambientat de la Festa Major de Molins de Rei

Un any més l’Agrupament Escolta Jaume Vicens Vives ha muntat una barra de bar, juntament amb altres entitats del poble, a la plaça de la Llibertat de Molins de Rei amb motiu de la Festa Major. Aquest cop els caps del cau s’han basat en la pel·lícula “Els pirates del Carib” per ambientar la paradeta.

Dels sis bars que es van instal·lar a la plaça, només el del cau comptava amb una decoració específica. Veles de vaixell, una bandera pirata, mòbils amb motius marins, un timó i un ampli repertori de música han estat alguns dels elements que han assegurat l’èxit en les vendes. Tanmateix, el factor sorpresa ha estat la intervenció de Luis Posada (doblador de Johnny Depp), la veu del qual s’ha pogut escoltar pels altaveus fent referència a l’entitat, ja que hi està vinculat.

Cal remarcar que el cau és una entitat de lleure sense ànim de lucre, i és per això que els beneficis obtinguts amb el bar seran única i exclusivament destinats a despeses de l’agrupament (material, sortides amb els nens...). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada